کارآفرینان معمولا از امکانات و شرایط بهتری نسبت به افراد عادی برخوردارهستند. آنها به طور مستقیم و غیر مستقیم افراد زیادی را مدیریت می کنند، اما تقربیا به کسی پاسخگو نیستند.شخص کارآفرین، میزان تلاش ، انگیره و... دیگران را چک می کند. این کار باعث افزایش اقدامات و تلاش بیشتر کارمندان می شود . اما همیشه جای خالی کسی که بتواند درست و محترمانه این کار را برای صاحب کسب وکار انجام دهد.به شدت احساس می شود، به عنوان مثال همه ما برای افزایش دانش و مهارت تحصیل کرده ایم ، اما انگیزه کوتاه مدت ما برای تحصیل اخذ ،نمره بالاتر از استادان بوده است ، این ارزیابی و نظارت به ما انگیزه می داد که بیش از 14 سال از بهترین سالهای زندگی خود را به تحصیل اختصاص دهیم .این امتحانات بود که ما را تا صبح بیدار نگه می داشت تا بیشتر یاد بگیریم. من به فلسفه درستی یا غلط بودن امتحان در مدرسه و دانشگاه کاری ندارم . منظور من یادآوری آن خاطرات و بیان لزوم نظارت و ارزیابی و پاسخگویی برای رشد انسانها بود.
وظیفه یک مربی کارآفرینی این است که فرد را به سطوح جدید آگاهی که حتی در مواردی می تواند ناراحت کننده باشد سوق دهد و در عین حال آنها را برای موفقیت ، حمایت و تشویق کند.
شما را از حاشیه امنتان خارج می کنند
شما را نسبت به ضرب الاجل هایی که برای خود تعیین کرده اید، پاسخگو می کند
توصیه ها، و درس های ارزشمند زندگی را با شما به اشتراک می گذارند
منابع آموزشی مورد نیاز برای پیشبرد کسب کارتان را به شما ارائه می دهد
به شما کمک می کند که به بهترین شکل ممکن از چالشه های زندگی عبور کنید
هنگامی که به یک نقطه عطف در رشد شما ، تبریک می گوید، و به شما انگیزه میدهد که میل به دستیابی اهداف بزرگتری داشته را باشید.
با شما مشارکت می کند که مشکلات احتمالی را از قبل شناسایی شود تا بتوانید آنها را خنثی کنید یا به حداقل برسانید
اطمینان حاصل می کند که همه اهداف رشد را در حال وقوع است تا شما به به سریعترین شکل ممکن به نتایج دلخواهتان برسید.
اگر نیاز به خدمات حمایتی دیگر بجز خدمات کوچینگ بود. راهنمایی های لازم را در این خصوص ارایه می دهد.
مربیان کارآفرینی افراد را سرپا نگه می دارند و مطمئن می شوند که آنها به اهداف مهمی که برای دستیابی به موفقیت نیاز دارند دست می یابند. این دسته از مربیان، کارآفرینان را از رکود باز می دارند. آخرین چیزی که یک کارآفرین به آن نیاز دارد این است که در مدت شش ماه خود را دقیقاً در همان نقطه بیابد. مربیان کارآفرینی این فرآیند را پیش میبرند تا افراد بتوانند نتایج را ببینند و همچنین بینش خوبی در مورد آینده ارائه دهند. تنها وظیفه یک مربی کارآفرینی این است که کارآفرین را به جایی که می خواهد و نیاز دارد برساند.
چیزهای زیادی وجود دارد که کارآفرینانی که تازه شروع به کار کرده اند نمی دانند. آنها در جریان چالشها و فرصتهای پیش رو نیستند، زیرا این افراد مستقیماً آنها را تجربه نکرده است. مربیان کارآفرینی تمام قطعات پازل را کنار هم می گذارند و به صاحب کسب و کار کمک می کنند تا تصویر بزرگتر را ببینند تا درک بهتری از شرایط موجود خود پیدا کنند. این فرآیند به اندازه نتیجه نهایی مهم است.برای شروع یک سفر فقط مقصد مهم نیست.پس باید بدانیم که کجا هستیم تا بهترین و کوتاه ترین مسیر را برای رسیدن به مقصد انتخاب کنیم.در سایر هدف گذاری ها و مربیان کارآفرین، کارآفرینان را راهنمایی میکنند تا پاسخها را برای خود کشف کنند، و با آنها برای تقویت مهارتهای حل مسئله و گرفتن تصمیمات بهتر حمایت و مشارکت میکنند.
یک مربی کارآفرینی ،اهداف بزرگ را به بخشهای کوچکترتقسیم می کند. و سپس ضربالاجلهایی را برای رسیدن به آن نقاط عطف تعیین میکند. مربی کارآفرینی با شخص کارآفرین برای اطمینان از برآورده شدن اهداف به طور منظم در تماس خواهند بود. در طول جلسات منظم، مربی فردی و کارآفرین (مراجع) در مورد هر گونه چالش یا مشکلی که در طول هفته ایجاد شده است.صحبت می کند و برای یافتن راه حل برای غلبه بر آن موانع ، با کارآفرین مشارکت می کند.
مربیان کوچینگ بسیار ارزشمند هستند، اما نمی توانند، برای یک کارآفرین جای یک مربی کارآفرینی را بگیرند. مربیان کوچینیگ بیشتر شبیه دوستان مفیدی هستند که می توانند راهنمایی و مشاوره بدهند، اما به ندرت سؤالات سخت می پرسند ، کمتر نقد می کنند . چون خواسته مراجع آنها متفاوت است. مخاطبات آنها معمولا با مربیان خود به طور منظم ملاقات نمی کنند و جلسات معمولاً غیررسمی تر و ساختار کمتری دارند. مربیان کارآفرینی به این سبک عمل نمی کنند که دوست کارآفرین باشند. آنها سوالات سخت را می پرسند و برای دستیابی به نتایج ملموس تلاش می کنند. کارآفرینان به این دلیل که در کنارشان افراد زیادی هستند که آنها را تایید کنند، آنها نیاز به یک مرابی قاطع و سخت گیرتر دارند تا آنها را به اقدامات لازم در راستای اهدف مشخص شده ملزم کند.
مدت زمان مشخصی برای رابطه مربی کارآفرین و کارآفرین وجود ندارد. برخی از فعالیت های مربیگری سال ها طول می کشد، در حالی که برخی دیگر چند ماه طول می کشد. درست همانطور که هر کارآفرین متفاوت است، هر رابطه با یک مربی نیز متفاوت است. بهترین راه برای تعیین طول یا عمق یک رابطه ایده آل این است که فرد یک تماس اولیه با یک مربی کارآفرین داشته باشد تا در مورد روند خود، بسته هایی که ارائه می دهند (در صورت وجود) و چگونه می توانند به شما در رسیدن به هدف خود کمک کنند. اهداف
هر چند که مهمه مربیان از اصول هشت گانه فداراسیون بین المللی کوچینگ( ICF) پیروی می کنند با این وجود همه مربیان کارآفرینی یکسان نیستند. افرادی که به این نوع کوچینگ نیاز دارند باید به دنبال مربیان کارآفرینی باشند که در دنیای کارآفرینی تجربه داشته باشند و هم علاقه زیادی به کمک به دیگران درمسیر موفقیت داشته باشند. بهترین مربیان دارای خصوصیاتی چون کارآفرینی، نگرش مثبت و علاقه مند به حوزه کارآفرینی و در دسترس و انعطاف پذیر هستند و به مجموعه وسیعی از منابع دسترسی دارند که برای شروع یک کسب و کار ضروریست. اما مهمترین عاملی که می تواند کیفیت جلسات شما را با مربی بالا ببرد کیفیت رابطه و حس خوب و اطمینان شما به آن مربی می باشد که در جلسه اول کوچینگ که معمولا جلسه صفر نامیده می شود کاملا شفاف خواهد شد.
WhatsApp us
2 Comments
بسیار مفید بود ممنونم بابت مطالب مفیدی که میذارید
🙏🙏🙏